Dé dansschool voor Vleuterweide, Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn

Dance Spirit danst voor goed doel!

Zondag 26 januari organiseert Dansschool Dance Spirit een benefietmiddag voor stichting Floja Malawi in buurtcentrum de Weide Wereld te Vleuten. De middag start om 14.00 uur en eindigt +- 16.30 uur.
-
De kleuters, kids 1 en de talententeams (Spirit Kids, Spirit Girls, Spirit Talents & Dancers) treden op.
-
Kaartjes kosten €2,50 en worden in de lessen verkocht bij de docenten. Kaartjes zijn ook aan de deur te koop!
Maar niet alleen de meiden van de dansschool treden op, er komen artiesten, modeshows en er zal een marktje zijn met leuke sieraden, assesoires, kleding en hebbedingetjes;
-
Zangtalent Franka Kleevens: Al jaren een echt podium beest die optreedt in verschillende bandjes. Voor ons geeft ze een optreden speciaal met haar vader. Met haar stem blaast ze iedereen van de tribune.
-
Opera talent Linda Vink: Ze studeert klassieke muziek aan de HKU. Een groot talent in opkomst. Ze heeft een stem van een nachtegaaltje.
-
Tijdens deze middag zullen er twee modeshows zijn.
-
De eerste modeshow zal georganiseerd worden door Anastasia Fashion te Vleuten. DE modezaak van Vleuten. De kleding die gepresenteerd wordt zal ook te koop zijn op het marktje.
-
Daarnaast zal Laubella Fashion (bekend van de meidenavonden aan huis / styling aan huis) en STUDIO LIES (bekend om de herinneringetjes/1000 dingen tasjes)  samen een modeshow organiseren. Ook deze spullen zullen te koop zijn op het marktje.
Op het marktje kunt u de kleding van Anastasia Fashion en Laubella kopen. Ook de assesoires van STUDIO LIES zijn hier te koop. Verder zijn er nog andere leuke bedrijfjes aanwezig:
-
B-Cute, met zijn unieke baby producten.
-
En Sweetsoap met zijn bijzondere zeepjes!
-
Kaartjes kosten €2,50.
Dance Spirit zou het heel erg fijn vinden als jullie komen!! We willen graag een mooi bedrag ophalen voor deze geweldige stichting. (www.flojamalawi.nl)
Voor jullie is het een leuke middag uit voor weinig geld :).
Kaartjes worden woensdag en donderdag bij de docenten verkocht maar zijn ook aan de deur te koop!!!
Mededelingen