Dé dansschool in Vleuten-de Meern, Leidsche Rijn en Utrecht

Dance Spirits’s blog: een kijkje in de dansles van dansdocent Kim

Vleuten, 30-01-2017


Na de kerstvakantie ben ik weer begonnen met dansles geven. Het voelt alsof ik nooit ben weg geweest.. Nou ja, daar denken mijn buikspieren anders over! Daar is na mijn zwangerschap niet veel meer van overgebleven. Gelukkig zullen de danslessen ervoor zorgen dat ze snel weer als van ouds zijn. Zeker met de buikspiertraining van Dance Workout docent Karin. Zij geeft momenteel in het volwassenen uur op donderdag de zwaardere buikspieroefeningen, totdat ik ze zelf weer kan geven. Heerlijk om weer op de dansschool te zijn in die prachtige theaterzaal. Mijn complimenten gaan uit naar de docenten Ellen, Mayke, Milou en Maureen. Zij hebben mijn lessen fantastisch overgenomen!

Ik ben begonnen met de nieuwe choreografieën voor de dansshow. In de kerstvakantie is het docententeam bij elkaar gekomen en hebben we het definitieve programma en verhaal van onze eind dansshow bepaald. Ik ben met de Spirit Talents begonnen met een oude bekende: Pirates of the Caribbean. Één van mijn favorieten. Net als de choreografie op de muziek uit de musical Marry Poppins, dat door de Spirit Dancers gedanst zal worden op de show. Verder ben ik begonnen met de choreografie van de opening. Hier kan ik verder niks over zeggen, het wordt een verrassing! Wel kan ik jullie nu al beloven dat de opening spectaculair wordt! En dat een aantal talenten overuren maken. Hieronder een klein fotootje van mijn gedreven talenten :). Zij zullen in ieder geval de hoofdrol spelen in de einddansshow.

Extra training Talents

Ellen en ik zullen volgende maand beginnen aan een choreografie op de muziek van Coldplay. Ik ben groot fan van deze muziek dus ik verheug me er erg op om hieraan te beginnen. We moeten alleen nog even wachten op ons creatief brein Ton die een mooie mix van deze muziek gaat maken.

Komende weken zal ik in alle Dance Spirit Talententeams de finale van de show aan gaan leren. Het wordt een dans met invloeden uit de jumpstyle, streetdance en jazzdance  De dansshow zal, zoals altijd, in het laatste weekend van juni plaatsvinden (24 en 25 juni). Reserveren jullie deze data alvast in jullie agenda?

In maart zullen jullie mij ook weer zien in de kleuterdansles samen met juf Maureen. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe fijn ik het vind om terug te zijn en om mijn passie weer met jullie te kunnen delen!

Mededeling