Dé dansschool in Vleuten-de Meern, Leidsche Rijn en Utrecht

Dance Spirit’s blog: een kijkje in de dansles van dansdocent Karin

Vleuten, 06-02-2017


Met heel veel plezier geef ik elke week de Dance Workout les op woensdagavond van 20:30 tot 21:30.

Dance Workout bestaat nu 3,5 jaar. Het eerste jaar heette de les Dance Mix. Later werd, samen met de groep, besloten dat de naam Dance Workout duidelijker en beter paste bij de inhoud. De afgelopen jaren is niet alleen het leden aantal flink gegroeid, maar ook het dansniveau en op beiden ben ik enorm trots.

Voor mij is het elke keer weer een leuke uitdaging om de nieuwste en hipste dansmuziek te vinden en uitdagende streetdance / hiphop / jazzballet gerelateerde choreo’s te bedenken.

Aan elke dans besteden we ongeveer 3 a 4 lessen en dan gaan we weer door naar iets anders. Zo kan iedereen het goed aanleren, maar wordt het nooit saai.

Voor de kerstvakantie zijn we begonnen aan een mix. De danscombinaties van verschillende dansjes die vanaf september waren aangeleerd had ik gecombineerd in 1 nummer. Ontzettend leuk om te zien hoe de groep is gegroeid in niveau. Zie hier ook wat foto’s van deze mix:

Dance Workout Dance Spirit Dance Workout Dance Spirit Dance Workout Dance Spirit

Als de groep goed bezweet, al kletsend en lachend met elkaar de zaal verlaat, dan ben ik het meest gelukkig. Niet alleen hoop ik elke keer weer dat ze mijn dansjes leuk vinden, maar ik vind het ook heel belangrijk dat ze ook een leuke tijd met elkaar beleven.
Dit laatste zit wel goed! De groep heeft met elkaar een team uitje bedacht, we zijn op een zaterdagavond met elkaar gaan paaldansen. We hebben enorm gelachen en het was echt een geslaagde avond.

Dance Workout Dance Spirit Dance Workout Dance Spirit Dance Workout Dance Spirit

Ik hoop dit nog velen jaren te mogen doen!

Mededeling