Dé dansschool in Vleuten-de Meern, Leidsche Rijn en Utrecht

Teamuitje (workshop/voorstelling moderne dans)

Vandaag hebben we met de meiden van Dance Spirit een workshop moderne dans gehad van docent Jesus de Vega van het ICK. We hebben geleerd te dansen vanuit ons gevoel en met al onze zintuigen. Leuk om eens uit onze comfort zone te stappen en kennis te maken met een ander soort dans!

We hebben tussendoor genoten van onze favoriete pasta van de moeder van Jill. Milou zorgde voor wat lekkere broodjes en Eva voor het drinken, top!

Daarna hebben we de voorstelling van het ICK ballet gezien. Wat (kostuum) inspiratie opgedaan! We hebben besloten dat wij het maar bij Jazz Dance houden. Het was een gezellig uitje met een hoop gelach :)! Bedankt meiden.

Dance Spirit Dance Spirit Dance Spirit Dance Spirit

Mededeling