www.Dansschool-DanceSpirit.nl

Dé dansschool in Vleuten-de Meern, Leidsche Rijn en Utrecht

Sint bij Dance Spirit

Op 28 november 2018 hadden we het genoegen dat de Sint langs kwam bij Dance Spirit. Ook dit jaar had de Sint zijn danspieten weer mee genomen vanuit Spanje.

Voordat Sint en zijn pieten binnen waren kregen we onverwachts bezoek vaan een Pietje die graag danspiet wilde worden. Om er voor te zorgen dat Sint niet zou zien dat ze er ook was heeft juf Kim haar geholpen door een verstop plek te zoeken, na wat pepernoten uitgedeeld te hebben. Pietje heeft uiteindelijk bijna de hele tijd achter juf Jill verstopt gezeten.

Toen de Sint en zijn danspieten binnen kwamen vonden ze het wel al gek dat er al een zak met cadeautjes en pepernoten aan troffen in de danszaal.

Thuis had danspietje al een nummer geoefend van youtube en toen deze op kwam kon Pietje het niet laten om mee te doen. Helaas werd Pietje toen ontdekt door de Sint. Maar…

Gelukkig vond de Sint het geen probleem en omdat Pietje zo goed mee gedaan had, mag ze volgend jaar weer mee met de Sint en zijn andere danspieten.

Wij bedanken de Sint, zijn danspieten en Pietje voor hun komst! En hopelijk tot volgend jaar!

 

Hieronder komt de link naar de foto’s:

 

 

 

DANCE WORKOUT

Een korte impressie van de Dance Workout voor volwassenen.

 

 

Dance Spirit bij 70-jarig jubileum UVV!

Schermafbeelding 2018-09-25 om 13.41.37

 

 

 

 

Dit is een foto van het artikel in de Brug.

 

 

Schermafbeelding 2018-09-25 om 14.04.54Honkbal UVV vierde 1 september, hun 70-jarig jubileum! Dance Spirit was uitgenodigd om een spetterend optreden te geven. Daarmee stonden we in de krant. Wij hebben erg veel plezier gehad en zijn ook nog eens op de foto geweest in de Photo Booth!

 

 

 

 

Schermafbeelding 2018-09-25 om 14.05.05

In ruil voor oSchermafbeelding 2018-09-25 om 14.05.26ns optreden stond ons logo op de t-shirts van alle teams en crewmembers! (Heb jij al een van de t-shirts gespot?)

 

 

 

 

De link naar het artikel staat hieronder:

https://www.brugutrecht.nl//reader/52093/818355/honkbal-uvv-viert-70-jarig-jubileum

 

We zijn weer begonnen!

Afgelopen week was het zo ver…

De start van een nieuw dansseizoen! De docenten van Dance Spirit hebben hard gewerkt aan nieuwe dansnummers voor alle groepen, die uiteraard passen binnen het thema voor de show.

Hieronder een kleine impressie van de eerste weken!

DS Talents – Evil Dolls

Onze DS Talents hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan hun nummer Evil Dolls. Bij hun nummer is ook een videoclip gemaakt:

Meer zien? Abonneer gelijk even op ons youtube-kanaal (als je dat nog niet gedaan hebt).

DS Crew – CarnEvil

Afgelopen dansseizoen hebben we binnen Dansschool Dance Spirit een nieuwe groep gekregen, namelijk de DS Crew.

De DS Crew heeft dit jaar hard gewerkt aan twee nummers. Een daarvan is CarnEvil. Met dit nummer heeft de DS Crew meegedaan aan hun eerste wedstrijd, helaas zijn we vierde (van de zeven) geworden. Maar ondanks de vierde plaats wij zijn allemaal heel trots op dit resultaat, omdat de andere teams erg goed waren!

Dan nog een primeur! We hebben van CarnEvil een videoclip! Die je kan bekijken op ons youtube-kanaal!

Hieronder is de videoclip te zien van CarnEvil

PS: Binnenkort komt er nog een videoclip online van de DS Crew, dus houd de website in de gaten!

 

Dansschool Dance Spirit op Youtube!

Sinds dit jaar heeft dansschool Dance Spirit een eigen Youtube-kanaal! Hierop staan momenteel de videoclips van de DS Crew en binnenkort de opening + bloopers van de dansshow 2018!

 

Abonneer gelijk even op ons Youtube-kanaal, zodat je het ziet als we iets plaatsen:  ;)

(Klik op de link hieronder)

https://www.youtube.com/user/DanceSpirit01

Even voorstellen…

Hoi!

29213807_589065394780053_8917348178131419136_nMijn naam is Jill Zwiers, 20 jaar oud en ik zit momenteel in mijn derde jaar van de PABO. Voor zolang als ik mij kan herinneren, zit ik al op dansles. Ik vind dansen na al die jaren nog steeds ontzettend leuk. Dus vond ik het nog leuker toen ik het afgelopen seizoen gevraagd werd om inval dansjuf te worden. Natuurlijk zei ik vrijwel direct ja! Hierdoor heb ik het afgelopen jaar aan veel verschillende groepen les mogen geven. Ontzettend leuk natuurlijk en ik merkte dat de meiden mij begonnen te herkennen als echt dansjuf!

Daarom vind ik het ook super gaaf dat ik voor het nieuwe dansseizoen mijn eigen groep krijg en dus dansles mag gaan geven. Dat is wel een beetje spannend maar ik heb er super veel zin in en kan niet wachten om nog meer bezig te zijn met een ding! En dat is DANSEN!

Nog een leuk weetje! Heb je al die toffe filmpjes (Opening + de bloopers van de dansshow en DS Crew- Rhythm Nation) al gezien op ons Youtube-kanaal/ onze site? Die heb ik mogen maken! Gaaf he?

Ik hoop veel van jullie volgend dansseizoen te zien, maar nu eerst lekker vakantie!

 

Groetjes Jill

Mededeling