Dansschool Dance Spirit

Dé dansschool voor Vleuterweide, Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn

DS Kids!

Wij stellen aan jullie voor:…DsKidssept19

De toppers van de DS Kids: deze meiden houden heel erg van gezellig kletsen in de les, maar kunnen ook heel serieus zijn en goed samen werken als een team!:D 

Samen met juf Maureen maken ze er dus elke woensdag een feestje van. (Waar uiteraard ook nog heel hard gewerkt wordt aan de dansjes!)

Interesse om de DS Kids of een van onze andere selectiegroepen te boeken voor een optreden? Meer informatie vind je op onze boekingspagina!

 

Het is (bijna) zo ver!

Vanaf maandag (2 september) gaan we weer beginnen! En wij hebben nu al super veel zin in dit nieuwe dansjaar!WhatsApp Image 2019-08-27 at 23.19.32

Alle docenten hebben deze vakantie hard gewerkt aan nieuwe choreos, warming ups, spieroefeningen en zijn al een beetje bezig met de voorbereidingen van de dansshow, het thema is er maar die houden we nog eventjes voor onszelf! Afgelopen week is het docententeam bij elkaar gekomen om elkaar te inspireren voor dit nieuwe jaar, zo proberen wij binnen het docententeam te zorgen voor vernieuwing en kunnen we op die manier elkaar inspiratie geven voor dit nieuwe dansseizoen.

Wij hopen jullie allemaal deze week te zien bij Dance Spirit en ben je nou benieuwd wanneer jouw groep les heeft? Check dan even het lesrooster.

Wij hopen er weer een top dansjaar van te maken en zien jullie snel!

Dansgroet van het Docententeam!

 

Beyoncé Challenge

De meiden van de DS Crew en DS Talents hebben mee gedaan aan de Beyoncé Challenge, juf Manon heeft een choreografie gemaakt  op het nummer ‘Before I let go’ van Beyoncé. Hieronder kan je de videoclip zien van deze challenge!

Dansshow Circle of Life

0M4A5270

Zaterdag 15 en zondag 16 juni was het weer zo ver! Tijd voor de eindshow van Dance Spirit! Het thema van dit jaar was Circle of life, hierbij maakte het publiek samen met onze danseressen een reis door het leven. Van de geboorte van een kind tot het drukke leven van een student of van de opstandige puberjaren tot dansende oma’s, alles kwam wel voorbij in deze geweldige eindshow! De meiden van Dance Spirit hebben het super gedaan en alle dansjuffen zijn super trots op jullie!

Gelukkig zijn er tijdens deze dansshow ook foto’s en video opnames gemaakt. Hier alvast een kleine sneak peak

De foto’s kan je vinden onder de volgende links:

Foto’s zaterdag

Foto’s zondag

En de DVD kan besteld worden via onze website onder het kopje ‘bestel’, zodra deze binnen is krijgen jullie van ons een seintje ;)

 

0M4A5228                                    0M4A5565

0M4A5534                                    0M4A5368

 

0M4A5505                                    0M4A5161

Mededelingen