www.Dansschool-DanceSpirit.nl

Dé dansschool in Vleuten-de Meern, Leidsche Rijn en Utrecht

DS Crew – CarnEvil

Afgelopen dansseizoen hebben we binnen Dansschool Dance Spirit een nieuwe groep gekregen, namelijk de DS Crew.

De DS Crew heeft dit jaar hard gewerkt aan twee nummers. Een daarvan is CarnEvil. Met dit nummer heeft de DS Crew meegedaan aan hun eerste wedstrijd, helaas zijn we vierde (van de zeven) geworden. Maar ondanks de vierde plaats wij zijn allemaal heel trots op dit resultaat, omdat de andere teams erg goed waren!

Dan nog een primeur! We hebben van CarnEvil een videoclip! Die je kan bekijken op ons youtube-kanaal!

Hieronder is de videoclip te zien van CarnEvil

PS: Binnenkort komt er nog een videoclip online van de DS Crew, dus houd de website in de gaten!

 

Dansschool Dance Spirit op Youtube!

Sinds dit jaar heeft dansschool Dance Spirit een eigen Youtube-kanaal! Hierop staan momenteel de videoclips van de DS Crew en binnenkort de opening + bloopers van de dansshow 2018!

 

Abonneer gelijk even op ons Youtube-kanaal, zodat je het ziet als we iets plaatsen:  ;)

(Klik op de link hieronder)

https://www.youtube.com/user/DanceSpirit01

Even voorstellen…

Hoi!

29213807_589065394780053_8917348178131419136_nMijn naam is Jill Zwiers, 20 jaar oud en ik zit momenteel in mijn derde jaar van de PABO. Voor zolang als ik mij kan herinneren, zit ik al op dansles. Ik vind dansen na al die jaren nog steeds ontzettend leuk. Dus vond ik het nog leuker toen ik het afgelopen seizoen gevraagd werd om inval dansjuf te worden. Natuurlijk zei ik vrijwel direct ja! Hierdoor heb ik het afgelopen jaar aan veel verschillende groepen les mogen geven. Ontzettend leuk natuurlijk en ik merkte dat de meiden mij begonnen te herkennen als echt dansjuf!

Daarom vind ik het ook super gaaf dat ik voor het nieuwe dansseizoen mijn eigen groep krijg en dus dansles mag gaan geven. Dat is wel een beetje spannend maar ik heb er super veel zin in en kan niet wachten om nog meer bezig te zijn met een ding! En dat is DANSEN!

Nog een leuk weetje! Heb je al die toffe filmpjes (Opening + de bloopers van de dansshow en DS Crew- Rhythm Nation) al gezien op ons Youtube-kanaal/ onze site? Die heb ik mogen maken! Gaaf he?

Ik hoop veel van jullie volgend dansseizoen te zien, maar nu eerst lekker vakantie!

 

Groetjes Jill

Dance Spirit bij de Avond4daagse Leidsche Rijn!

Kids A4DDe Spirit Kids!

Woensdag 20 juni 2018, verzorgde Dance Spirit een optreden en de warming up tijdens de Avond4daagse Leidsche Rijn.

GirlsA4DDe Spirit Girls!

De Spirit Kids en de Spirit Girls waren daarbij van de partij. Er werd gedanst op ‘Boom!’, ‘Candygirl’, ‘Whatever it Takes’ en samen met onze dansjuf Jill een warming up op het nummer ‘Came here for love’. Tijdens de energieke warming up werd er door jong en oud volop mee gedaan!

Dance Spirit Movie Night

Zaterdag 16 en zondag 17 juni was het zo ver! De dansshow: Dance Spirit Movie Night.

Het zit er weer op! Wat hebben alle meiden van Dance Spirit goed gedanst en hun uiterste best gedaan! Wij zijn trots op jullie!

Short movie!

Bij een Movie Night hoort natuurlijk een (korte) film. Kijk mee hoe de docenten van Dance Spirit, transformeren in echte zombie’s! Dit filmpje was de opening van de dansshow en werd aan het begin van de show afgespeeld voor het publiek…

En bij een (korte) film horen natuurlijk ook de bloopers en behind the scenes!:

Wij hopen dat jullie net zo genoten hebben als wij!

Groetjes van de docenten van Dance Spirit!

Verrassingsact op surprise party

DS Crew samen met Cecille & Estelle van Dance Spirit als verrassingsact op de surprise party van Loraina:

Groepsindeling & volgend seizoen

Beste leden van Dansschool Dance Spirit,

 

Vandaag ontvangt iedereen via de mail de groepsindeling voor volgend dansseizoen.

Het seizoen start weer vanaf september. De eerste les vindt plaats op dinsdag 5 september.

 

Ik wens jullie een hele fijne vakantie!

 

Een dansgroet,

Kim

Dance Spirit’s blog: een kijkje in de dansles van dansdocent Maureen

Vleuten, 13-03-2017


Dansen doe ik al 12 jaar met ontzettend veel plezier! Maar niet alleen het dansen, ook het lesgeven.

Toen Kim mij 4 jaar geleden vroeg of ik het docententeam wilde komen versterken, hoefde ik niet lang na te denken. Al vanaf dat ik 4 jaar ben roep ik dat ik juf wil worden. Wat is dan mooier om hier een start te maken en twee passies te combineren?

Dance Spirit

In het eerste jaar ben ik begonnen met 1 groep. Ik vond het erg spannend, deed ik het wel goed? Vonden de kinderen het wel leuk? Maar al snel was die spanning eraf door het plezier wat ik, en de kinderen hadden. Helaas zat ik toen nog in de twee drukste, laatste jaren op de HAVO en heb ik een periode ook heel weinig les kunnen geven.

Toen ik 2,5 jaar geleden op de PABO begon, om mijn droom nog verder te volgen, bleef het helaas nog lastig om een heel jaar een groep dansles te kunnen geven door mijn eigen schoolrooster.. Gelukkig heb ik toen wel 2 jaar bepaalde periodes verschillende groepen les kunnen geven.

Dance Spirit

Toen Kim dit jaar met zwangerschapsverlof ging, en vroeg of ik de 4 jongste kindergroepen wilde overnemen op de woensdagmiddag, kon ik gelukkig vol overtuiging ja zeggen.
Al vanaf het begin van het jaar geef ik de kleuters, kids 1, 2 en 3 les. En dat doe ik met ontzettend veel plezier! Het is zo fijn om de kinderen zo te zien genieten tijdens de lessen.
Het niveau van de kids ligt dit jaar erg hoog, dus het is voor mij ook elke keer weer een uitdaging om een passende choreo te bedenken voor de eindshow!

Dance Spirit

Nog 4 maanden.. en dan is het alweer zover. Dan is het alweer tijd voor de eindshow. Dan hoop ik weer met trots terug te kunnen kijken op wat ik samen met de kinderen heb neergezet!

Dance Spirit

Dance Spirit’s blog: een kijkje in de dansles van dansdocent Milou

Vleuten, 06-03-2017


Een jaartje na de opening van Dansschool Dancespirit ben ik gaan dansen in de Volwassenen-groep en bij de Spirit Dancers. Dat is nu alweer 6,5 jaar geleden, de tijd gaat zo snel! Inmiddels ben ik een aantal jaar betrokken bij de dansschool als dansdocent. Ik ben gestart met het geven van technieklessen in de oudere groepen en als invaljuf. In het jaar daarna heb ik mijn eerste choreografie gemaakt voor de Tieners-groep. Dit was een onderdeel van de medley in de dansshow ‘Love Stories’. Deze dansshow en die erna kreeg ik ook de kans om met de Spirit Girls een spetterende finaledans voor de show te maken. Deze dansen zijn erg gaaf geworden en het was heel leuk om met de meiden naar de show toe te werken.

Het huidige dansseizoen is voor mij extra bijzonder, omdat ik voor het eerst twee groepen zelf lesgeef: Tieners 2 en de Spirit Talents. Elke les starten we natuurlijk met een warming-up. Hierna werken we aan onze lenigheid en doen we spieroefeningen. Deze dingen zijn erg belangrijk om een goede basis te creëren voor het dansen. Hiernaast vind ik het altijd erg belangrijk om aandacht te besteden aan een goede danstechniek. We doen daarom elke week techniekoefeningen. Dit kan in dansvorm zijn of in de vorm van oefeningen over de diagonaal. Hierna werken we uiteraard aan een choreografie om te laten zien op de eindshow. Bij Tieners 2 hebben we voor de vakantie een showdance nummer gemaakt en bij de Spirit Talents een dansmix. In deze mix zitten 5 dansen op verschillende liedjes verwerkt, met alle 5 een andere dansstijl. Deze mix gaan we alvast laten zien tijdens onze optredens op Koningsdag!
Sinds de kerstvakantie is juf Kim het lesgeven weer aan het opbouwen en komt ze regelmatig meehelpen in de les van de Spirit Talents. We leren op dit moment het nummer ‘Pirates of the Caribbean’ aan. Dit is erg leuk, omdat het een van mijn favoriete dansen is! Het is erg fijn dat Kim er weer regelmatig is, we zijn namelijk bezig met een dans om deel te nemen aan een wedstrijd. Het is de eerste keer dat een groep van Dansschool Dancespirit dat doet, dus dat is heel gaaf en een leuke uitdaging!

Dance Spirit IMG_1392

Dance Spirit

Mededeling