Geplaatst op

DS Crew!

Last but not least….
Deze week stellen wij ons laatste talententeam aan jullie voor:
DS_Crew
De DS Crew!! ‍♀️
Dit team bestaat uit een hechte vriendinnengroep, de meeste kennen elkaar al heel lang en sommige meiden dansen al (meer dan) 10 jaar met elkaar!
Voor deze groep is niets te gek, de zin; “Kim heeft weer iets bedacht” horen we elk jaar wel iemand zeggen . Want die Kim krijgt het toch elk jaar voor elkaar om ons uit te dagen met een hele gave choreo!
Naast dat ze hard moeten werken bij, bijvoorbeeld: de conditietraining van Karin en de techniek lessen van Milou. Wordt er ook ontzettend veel gelachen in deze les en kunnen we concluderen dat deze meiden zowel de Dance als de Spirit naar boven halen in Dance Spirit.

 

Interesse om de DS Crew of een van onze andere selectiegroepen te boeken voor een optreden? Meer informatie vind je op onze boekingspagina!