Het laatste nieuws!

Dance Spirit komt in Actie voor Hoop voor Milan

Schermafbeelding 2020-04-10 om 20.58.13

Beste Leden van Dansschool DanceSpirit,

Zoals jullie allemaal misschien wel weten is het zoontje van Juf Kim, Milan, ernstig ziek. Milan heeft Niemann Pick Type C, een zeer zeldzame progressieve ziekte die ook wel kinder-Alzheimer wordt genoemd. Zonder medicijn zal Milan zijn vermogen verliezen om te bewegen, te praten, te eten en uiteindelijk zelfs om te ademen. Helaas is er geen medicijn die hem beter kan maken en in Nederland is hij ‘uit behandeld’. Echter in Amerika bestaat een medicijn wat mogelijk het leven van Milan kan verlengen of zelfs iets beter kan maken, waardoor hij zou kunnen blijven lopen of zal kunnen spreken.

Wil je meer informatie over deze actie of over hoe het nu met Kim en Milan gaat? Kijk dan bij de volgende links:

https://www.hopeformilan.com

Doneren kan via: https://www.gofundme.com/f/hoop-voor-milan

Met een heel team staan we klaar om zoveel mogelijk geld op te halen om het gezin zo snel mogelijk naar Amerika te sturen, want een behandeling kost 3000,- per keer. Jullie zullen begrijpen dat op en neer vliegen geen optie is en dus zal er een huis gezocht moeten worden. Om 1 jaar het medicijn te kunnen geven is 60.000,- nodig. We zijn al hard op weg, maar hebben jullie hulp daar ook voor nodig.

Daarom hebben we een challenge bedacht. Juf Kim weet hier nog niets vanaf en daarom krijgen jullie via deze weg een bericht van ons. Alle leden hebben een mail ontvangen met daarin 2 brieven: een met een uitleg van de challenge en een met extra informatie voor de ouders. Bekijk het filmpje en je weet wat je kan doen!! https://youtu.be/sdSO1cMw2ro We hopen op heel veel medewerking en vooral veel plezier.

Ook zit er een brief bij voor u als ouder. We verwachten niks, maar alle beetjes helpen!

Vriendelijke dansgroeten namens,

Juf Jill, Juf Maureen en Juf Ellen.