Het laatste nieuws!

Update: geen les i.v.m. COVID-19

Lieve leden van Dance Spirit,

Vanwege het Corona virus zitten we al weer een paar weken thuis en kunnen we voorlopig nog geen dansles geven. Ondanks dat, zijn we wel bezig met allerlei manieren om contact met jullie te houden. Er worden Skype-danslessen gegeven en iedere week ontvangen jullie een nieuw dansfilmpje van het docententeam.

Deze week de creatieve oplossing van juf Kim en juf Jill van de Kleuter Dance. ‘Vanwege social distancing kunnen we nu niet samen een dans opnemen dus hebben we dat opgelost door op afstand onze K3 Medley voor onze kleutergroep op te nemen!’ Het resultaat kan je hier vinden: https://youtu.be/7SfIw4QHKSs

Over de Skype danslessen van onze Dance Workout docent Karin, ontvangen we veel positieve reacties. Karin is er inmiddels behoorlijk handig en gedreven in geworden. De leden van haar les waarderen het enorm en hebben haar zelfs een geweldige verrassing gebracht als bedankje. Dat wordt ontzettend gewaardeerd!

Houd daarnaast onze social media accounts in de gaten want daar plaatsen we af en toe een leuk filmpje van juf Britt, gaaf om thuis te oefenen!

Laten jullie af en toe even van jullie horen door een reactie, filmpje of foto te sturen (naar je juf) dat je aan het dansen bent met ons?

Hopelijk tot snel! Stay safe

Dansgroetjes,

Het DS docententeam