Dansschool Dance Spirit

Dé dansschool voor Vleuterweide, Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn

DS Squad!

Deze week stellen wij weer een talentengroep aan jullie voor: de DS Squad! .DS Squad
Deze gezellige meiden zijn altijd in voor een nieuwe uitdaging van juf Kim. Ze werken dan ook super hard om met veel plezier een dans goed neer te zetten. Naast het feit dat deze meiden ontzettend hard werken, kunnen ze ook heel gezellig met elkaar kletsen en zijn ze een hechte vriendinnen groep geworden.

Geen herfstvakantie voor de docenten van Dance Spirit…

Terwijl alle leden van Dance Spirit deze week even mogen genieten van een weekje geen dansen, in verdocentenoktband met de herfstvakantie, hebben de docenten van Dance Spirit woensdag gewerkt aan iets speciaals voor de dansshow van dit jaar…

Wat dat is houden we nog even geheim en ook het thema van dit jaar maken we nog niet bekend. Wel kunnen we jullie vertellen dat alle docenten (nu al) hard aan het werk zijn om er weer een top show van te maken, want het thema van dit jaar is echt speciaal!!!

Hopelijk heeft iedereen een beetje genoten van de herfstvakantie en tot volgende week!

 

Kerstshow voor het goede doel: Just in Time 4 Heroes!!!

KERST? Ja kerst! JITFH DS
Op 11 december organiseert Dance Spirit met alle talententeams en de Tiener Dance een kerstshow speciaal voor het goede doel: Stichting Just in Time for Heroes. Neem eens een kijkje op hun website! Zij zetten zich in om zoveel mogelijk kinderen met een korte levensverwachting samen met hun gezin naar Terschelling te brengen. Alle meiden die mee doen mogen 4 mensen uitnodigen, we vragen minimaal €2,50 entree kosten, maar meer doneren mag altijd ! We hopen op een mooi bedrag!

Sinterklaas Kapoentje….

button-sinterklaas4 december zal het Dance Spirit’s Sinterklaasfeest weer plaatsvinden! De jongste danskinderen hebben een uitnodiging via de mail gekregen. Schrijf je snel in, want dit wil je niet missen! Hopelijk ben je er bij en redt Sinterklaas het ook op tijd met al zijn Danspieten!

DS Talents!

Ds TalentsDeze week stellen wij weer een talentengroep aan jullie voor: de DS Talents!

Deze groep bestaat uit 9 gezellige meiden die ontzettend veel houden van kletsen en dansen met elkaar. Tijdens de les is het dan ook heel gezellig (soms iets té ;) ). Naast dat deze meiden het heel goed met elkaar kunnen vinden, zijn ze super gemotiveerd om elke keer weer iets nieuws te leren van Juf Manon.

Interesse om de DS Talents of een van onze andere selectiegroepen te boeken voor een optreden? Meer informatie vind je op onze boekingspagina!

Mededelingen